Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2019 16:08 - Европа в спалнята ни
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2063 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 15.01.2019 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         Не бих си губил времето с политическите измекяри от НС, ние сме си ги избрали с огромната методична и финансова намеса на „любящите” ни външни господари. Не бих анализирал и състава на избиращия електорат- от население под 6,5 милиона – 750 х. са цигани, 1,1 милиона са турци... Но да оставим етносите – 250 х. са регистрирани алкохолици, 70 х. са увредени ментално, 350х. са онкоболни , 2,1 милиона са пенсионери !? Това прави т.н. изборни победи тъжни, страшни и смешни ! Повода да напиша този постинг е наглото  изказване на първият, републикански физкултурник, дясната ръка на премиера, стратега на ГЕРБ, „девствената вода ненапита”, антипатичния политик Цв.Цв. !

          „Великият държавник и политик”, притежател на всички дипломи и награди на силовите структури на САЩ, ни съобщи, че няма да става евродепутат, като не уточни защо !? Много хора се досещат, че той тук заработва повече от евродепутатската заплата, с по-малко усилия. Най- важната причина за отказа е свързана с работата му със САЩ ! Най- страшно е от кандидат ястреб да станеш обикновен гарван-лешояд. Край, на безплатните закуски в Белия дом и потупванията по рамото, загуба на илюзорното, междуконтинентално величие ! „Стратегическите партньори” не изоставят „бойците” си – справка Плевнелиев !

           Цецо за пореден път целомъдрено посъветва българите да учустват в инициативата - граждански диалог "Европа в нашия дом". Подобни съвети даваше и Росенчо, отказвайки се от етническата си принадлежност !? Никой от тях не разтъркува евроатлантическия смисъл на джендъризма , ограниченията за българстите превозвачи, производители, търговци, енергийните потоци и пр...!? Не разтълкува, защо на стара Европа са и нужни мюсюлмански мигранти от целия свят, защо строят нови джамии и обучение на мигрантите в евроатлантическа, сексуална теория и практика !? Държавите грабили, убивали до безумие, водили и водещи войни за природни богатства, имат дълг, към мигрантите ! Но действията на ЕС не са продиктувани от хуманни намерения, а от нова, цинична форма на експлоатация и робство !  Да на закосеняла, импотентна и деградирала Европа, е нужна свежа генетично необременена, нова кръв, но в България си имаме такава предостатъчно ! Нашите цигани не са желани ат никого и независимо от европейското законодателство ни ги връщат отвсякъде, дават им пари само да ги няма !? Огромните лъжи и хвалби за постиженията ни в икономиката и инфраструктурата ясно рефлектират в размера на заплатите, пенсиите, престъпността ! Не вярвайте на медиите те са купени и отдавна са техни !

           Живеем в ужасни времена, допускаме ужасни неща, поне не допускайте евроатлантите в спалните си, последствията ще бъдат неописуеми ! Ще дойде Видовден, палачинката се обръща, Цецо и Росенчо си опекоха питката, ние какво правим и до кога ще търпим и мълчим ! Нужна ли е поредната национална катастрофа !?

image
image
image






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. danielita - Деденце, чета те защото знам че си честен човек
15.01.2019 04:49
пишеш по убеждение и цитираш проверени източници. Но да ти кажа , че съм на път да спра да посещавам вече социалните медии защото ми се гади от всичко, което се пише там. Гади ми се и от снимките им и от делата им. Жалко, бихме могли да насочим останалата ни малко енергия в по-добри неща.
цитирай
2. анонимен - Съгласен съм с констатациите danielita !
15.01.2019 11:56
След малко години, историци, анализатори, политолози и други безработни глупендери ще се тюхкат, уж че не са разбрали, как се е ликвидирала България, кой е виновен, затова трябва да се пише, особено когато официалните медии лъжат и заблуждават, приспиват хората ! Ето за това си губя времето, да не каже след години някой, че не знае, че не е бил уведомен.... ! Не знам защо отговора ми излиза анонимен ?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467533
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031