Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2012 14:50 - СТИГА С ТОЯ УМРЕЛЯШКИ ВОЛЕЙБОЛ
Автор: ganiorazbira4 Категория: Спорт   
Прочетен: 1100 Коментари: 0 Гласове:
0



Предварително се извинявам на милярдите български фенове на така зрелищния спорт - волейбол. 
image 
стотици пенсионери с внучетата си се бутат да си купят билети за волейболен мач в зала "армеец"

България е малка страна, не се случва кой знае какво. За това пък случи ли се нещо драматично по 1-2 седмици в медиите нон-стоп се коментира. Еле пък, ако е засегната "националната ни гордост" в не кой да е спорт, а във волейбола! Същия драматизъм ме обзе, когато паднахме на хандбал от сърбия и когато не се класирахме на световното по кърлинг!

Волейбола не е популярен спорт, няма какво да се лъжем, това е от мухльовските спортове като баскетбола, хандбала и кърлинга. За пореден път изпълнени с болни амбиции пенсионери с внучетата си трещяха на "зрелищните" мачове. Волейбола  е за децата да го играят във физкултурния салон зимата, като не могат да ритат топка. И понеже няма с какво да се гордеем вече, освен на 3 март с Левски и Ботев, много държим да сме най във волейбола...и като сме най (ако бяхме) какво от това?! Реално погледнато на кой му пука? Можеше да се отдели повече внимание на новия европейски шампион по бокс - Кобрата, отколкото да ни занимават с тоя тъп волейбол. Рядко тъп спорт, наистина и за разлика от футбола никога не ни е бил на сърце на нас българите. Просто в последно време толкова ни умря спорта, че дори и на кърлинг да бием пак ще се тълпят хора да гледат и казват "е, поне на това бием" и за това ходят да гледат. Това е истината, надявам се милярдите български фенове на волейбола да не ми се разсърдят. 

Ама защо не победили Германия, сменили Радо Стойчев, Казийски щял да напуска, абе кой го боли кура за тоя спорт, ние футбол нямаме те с волейбол ни занимават и пренебрегват малкото ни успехи в спортове като бокса, където вече имаме ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН, А ТИЯ ЛОНГУРИ КЪДЕТО ПОДСКАЧАТ ПРЕД НЯКАКВА МРЕЖА В НЯКАКВИ УМРЕЛИ ЗАЛИ И ДАЖЕ НЕ СЕ КЛАСИРАХА ЦЯЛА СЕДМИЦА НИ ЗАНИМАВАТ С ТЯХ. 

image 
ЦАР ФУТБОЛ
"Спорт, който се играе с ръце е за педерасти" - Диего Марадона, паметно изказване след две линии кокаин пред аржентински журналисти



Тагове:   България,   отбор,   волейбол,   стига,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ganiorazbira4
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 246770
Постинги: 92
Коментари: 158
Гласове: 99
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930